Bättre sömn med tyngdtäcke

När du har svårt att sova är det inte alltid lätt att veta vad det är som faktiskt orsakar sömnsvårigheten. Det kan vara allt från att du har för mycket skärmtid precis innan du ska sova till att du känner dig stressad.

Oavsett vad är ett tyngdtäcke ett sätt att återta din sömn och göra det till en avslappnande tid på dygnet. Du ska inte behöva oroa dig för din sömn. Beställ online för att slippa tänka på att åka ut med bilen till något varuhus och köpa täcke.

Fördelar med tyngdtäcke

Först och främst är den största fördelen med tyngdtäcke att du sover bättre utan att behöva äta någon typ av sömnmedicin eller implementera nya vitaminer i din vardag. Tyngdtäcket fungerar genom att vara extra tungt än ett vanligt täcke och speglar en kram eller en lugnande massage. Studier visar att om du känner närhet av en kram eller liknande utsöndras hormon i kroppen som hjälper till att producera ämnet melatonin. Ämnet melatonin är det som hjälper dig att somna och sova. Tyngdtäcket fyller en funktion för dig som behöver mer av detta ämne i form av att skapa en naturlig kram av täcket. Testa ett tyngdtäcke och sov bättre!