Flytta till Portugal

Fler och fler väljer att lämna sitt trygga hemland för att bosätta sig utland i ett behagligare klimat och lägre omkostnader för att leva. Att flytta till Portugal kan vara ett alternativ för dig som kanske ledsnat på den svenska vintern och vill få ett behagligare liv i ett varmare klimat.

Ert nya hem

Förutom ett behagligt klimat så kan skatteregler vara det som lockar att flytta utomlands. Har du redan bestämt dig så kanske du redan har koll på det mesta inför din flytt. Sitter ni där och funderar så kanske det kan vara bra att läsa på hur det fungerar med en flytt utomlands och då speciellt till Portugal. Det allra första som ska lösas är boendet och det kan vara en idé att hyra något under den första tiden så ni hinner bekanta er med området. Det kan underlätta att titta på objekt som är till salu då ni redan är på plats. Känn ingen stress utan titta på flera alternativ som kan passa för just er.

Få ner ert bohag

Nu för tiden så är det inga problem få ner ert bohag till Portugal. Det går idag att få hjälp av flyttfirma till Portugal. En flyttfirma som QPL Transport kan även ordna med magasinering av ert bohag om så skulle behövas. Se till att packa i extra stabila flyttkartonger på det som ska transporteras ner till ert nya hem i Portugal. Det kan också vara läge att fundera på vad som ni ska ha med er och vad ni kan sälja, skänka bort eller till och med kasta. Fundera verkligen på vad som ni kommer att behöva i ert nya hem och land. Det kan vara så att ni har för mycket från ert gamla hem som inte får plats i ert nya boende.