Renovering av ert badrum – dusch eller badkar?

Förutom köket är badrummet ett av rummen som vi vistas i en hel del. På grund av detta är det viktigt för många att badrummet ser fint och fräscht ut. Oavsett om du bestämmer dig för att bygga ett nytt badrum eller renovera ett är det viktigt att du gör det rätt.

Ett klassiskt badrum har en toalett, ett handfat och en dusch eller ett badkar. När du renoverar ditt badrum måste du se om du har plats för allt detta. Vissa personer har svårt att välja om de ska installera endast en dusch eller endast ett badkar, men varför inte både och?

En smaksak

Det är lite av en smaksak om vad du ska välja till ditt badrum. Personer som endast vill tvätta sig snabbt och smidigt är en dusch det bästa valet. Men det finns även personer som gillar att njuta av ett varmt bad.

Många som renoverar sitt badrum tror att en dusch och ett badkar måste sitta på två separata platser. Men eftersom det inte är säkert att du har plats för det här kan du installera ett badkar med en dusch. Du duschar alltså genom att stå i badkaret. Tänk på att anlita en hantverkare om du själv inte har kunskapen om att installera dusch/badkar.